Truhlařina pro Simonu Krainovou – Truhlářství BM
  • Československé armády 959, Přelouč

Truhlařina pro Simonu Krainovou

článek

Spolupráce s Simonou Krainovou: Když se řemeslo stává uměním

V našem truhlářství jsme nedávno měli tu čest spolupracovat s talentovanou Simonou Krainovou na realizaci úžasného bytového interiéru. Během čtyř týdnů jsme vytvořili zcela novou kuchyni, elegantní umyvadlovou skříňku, praktické úložné prostory, vestavěné skříně a útulné dětské pokojíčky. Nechybělo ani obložení stěn, lamely, zrcadlo a šuplíky na míru, které dokonale doplňovaly celkový design.

Spolupráce s Simonou byla inspirována kreativitou a vášní pro detail. Její nadšení a důvěra v naše řemeslo nám dodaly sílu a odhodlání přinést do jejího domova nejen krásu, ale i praktičnost a pohodlí. Každý kus, který jsme vytvořili, byl pečlivě navržen a přizpůsoben Simoniným představám, což nám umožnilo dosáhnout dokonalosti v každém detailu.

Tento projekt nás nejen bavil, ale i naplnil radostí ze spolupráce na vytváření takto výjimečného prostoru. Jsme vděční Simoně za její důvěru a těšíme se na další inspirativní projekty, které nám přinesou nové výzvy a možnosti ukázat naše řemeslo ve své nejlepší podobě. Děkujeme, že jsme mohli být součástí tvorby vašeho domova !

ROZHOVOR

POŘAD NA POKEC S TRUHLÁŘEM

Platforma pro správu souhlasů od Real Cookie Banneru